Kod metaboliczny 200

Nietolerancja pokarmowa to szereg niepożądanych reakcji organizmu na spożywane posiłki, w tym reakcji alergicznych – które powodują przewlekłe stany zapalne i atakują system odpornościowy człowieka. Kod Metaboliczny 200 to super czuły, cytotoksyczny laboratoryjny test nietolerancji pokarmowej. Pozwala na wykonanie pełnej analizy morfologicznej poprzez badanie reakcji białych krwinek Pacjenta na badane produkty (potencjalne alergeny). Jako jedyny spośród wszystkich dostępnych testów wykrywa wszelkie szkodliwe reakcje, jakie wywołują produkty spożywcze, co pozwala na wyeliminowanie produktów szkodliwych i ułożenie prawidłowej diety. Dzięki wynikom badania można uniknąć spożywania szkodliwych produktów i wyciszyć stany zapalne organizmu.

Produkt_KM200

Badane produkty:

1. grzyby

2. drożdże

3. candida

4. jęczmień

5. pszenica

6. żyto

7. owies

8. czarna rzepa

9. proso

10 .cukier trzcin

11. kukurydza

12. kokos

13. daktyle

14. ananas

15. granaty

16. szparagi

17. cebula

18. czosnek

19. banany

20. czarny pieprz

21. orzechy włoskie

22. orzechy pekan

23. kasztany

24. figi

25. gryka

26. burak

27. szpinak

28. avocado

29. cynamon

30. kapusta biała

31. brokuły

32. kalafior

33. rzodkiewka

34. gorczyca

35. słonecznik

36. chrzan

37. olej rzepakowy

38. jeżyny

39. maliny

40. poziomki

41. jabłka

42. gruszki

43. śliwki

44. migdały

45. brzoskwinie

46. morela

47. nektarynki

48. wiśnie

49. herbata z płatków róży

50. soczewica

50. groch łuskany

51. orzeszki ziemne

52. fasola

53. fasola zielona

54. groszek zielony

56. soja

57. cytryny

58. pomarańcze

59. mandarynki

60. grapefruit

61. orzechy pistacjo

62. mango

63. klonowy syrop

64. winogrona

65. kakao czekolada

66. herbata zielona

67. papaja

68. marchew

69. seler

70. koper włoski

71. koper ogrodowy

72. pietruszka

73. jagody

74. żurawiny

75. persymona

76. czarna porzeczk

77. oliwki

78. ziemniaki

79. bakłażany

80. pomidory

81. tabaka

82. chili

83. ryż

84. mięta

85. bazylia

86. rozmaryn

87. oregano

88.  sezam

89. kawa

90. kawa bez kofeiny

91. ogórki

92. cukinia

93. kabaczek

94. dynia

95. melon

96. arbuz

97. sałata

98. pstrąg

99. sum

100. śledź

101. makrela

102. karczoch

103. papryka

104. orzechy laskowe

105. kiwi

106. orzechy macadamia

107. mięczaki

108. kalmary

109. krewetki

110. raki

111. kraby

112. węgorz

113. sardynki

114. łosoś

115. tuńczyk

116. ryba miecz

117. rekin

118. szczupak

119. halibut

120. karp

121. flądra

122. dorsz

123. okoń morski

124. okoń

125. jesiotr

126. sandacz

127. kurczak

128. jajka

129. indyk

130. kaczka

131. gęś

132. wieprzowina

133. wołowina

134. mleko krowie

135. masło

136. ser żółty

137. jogurt

138. baranina

139. królik

140. kozie mleko

141. miód

142. konserwanty

143. aspiryna

144. aspartam

145. vegeta

146. barwniki

147. naftowe produ

148. pleśń

149. agrest

150. bataty

151. borówki

152. brukselka

153. ciecierzyca

154. cielęcina

156. cukier

157. czereśnie

158. dorada

159. olej sojowy

160. grenadier

161. herbata czarna

162. kalarepa

163. kamut

164. kapusta czerwon

165. kapusta włoska

166. kargulena

167. kasza jaglana

168. kefir

169. limonka

170. mintaj

171. mleko sojowe

172. morszczuk

173. orkisz

174. pasternak

175. pęczak

176. por

177. porzeczka czerwona

178. rodzynki

179. seler naciowy

180. ser biały

181. ser kozi

182. ser owczy

183. sola

184. sos sojowy

185. szczaw

186. szproty

187. tilapia

188. truskawki

189.wino

190. kakao

191. olej z pestek dyni

192. mleko ryżowe

193. olej ryżowy

194. piwo

195.kofeina

196. cola

197.oliwa

198.kolendra

199. bób

200.olej kukurydziany

201.olej słonecznikowy